Vil du starte som selvstændig vinduespudser i København?

Vinduespudser fra København på opgave i StorkøbenhavnHvis du går med en iværksætterdrøm i maven om at starte som selvstændig vinduespudser inde i København, så er der intet der bør holde dig tilbage. København er vores allerstørste by og har en masse store bebyggelser der kræver en vinduespudser. Måske er du forvirret over hvordan du bør starte din forretning – hvordan du hiver dine første kunder ind og hvordan du gør opmærksom på dig selv i sådan en stor by.

Hvordan får jeg mine første kunder som selvstændig vinduespudser i København

Når du starter et rengøringsfirma, uanset om det er et privat rengøringsfirma eller hvad det måtte være, så er det altid svært at få de første kunder. Der er flere måder du kan gribe det an på. Hvis man skal gå ud fra at du ikke har det største markedsføringsbudget som selvstændig vinduespudser, er det bedste du kan gøre at nærme virksomhederne selv og gøre opmærksom på at du har startet som selvstændig vinduespudser i København og at du gerne vil tilbyde dem en bedre pris og et bedre stykke arbejde end deres nuværende vinduespudser tilbyder dem.

Hvad skal du gøre i forhold til at markedsføre dig selv som selvstændig vinduespudser i København? Som udgangspunkt skal du ikke forvente at folk falder over din hjemmeside eller dine annoncer på internettet. Din side kommer ikke til at være det første folk lægger mærke til når de søger på vinduespudser i København. Der vil være mange sider med mere trafik fordi din side er så ny. Så som udgangspunkt skal du henvise til din side, efter du har snakket med mulige kunder.