STATE drinks til weekendens festudskejelser.

For nogle år siden blev det rasende moderne at drikke vodka og energidrik både til de private fester, men især også i bylivet. Heldigvis er man kommet langt siden da, og der findes nu et hav af drinks man kan lave med energidrik. STATE energidrik giver dig mulighed for selv at genopfriske gamle opskrifter og lave dine helt egne STATE drinks. Når du blander dine drinks med STATE energidrik skal du være opmærksom på, at nogle mennesker ikke kan skelne mellem energiboostet de får og alkoholens virkning, husk at STATE energidrik indeholder samme mængde koffein som en kop sort kaffe, dette holder dine gæster vågen længere.

Opfind dine egne STATE drinks.

Når det handler om at opfinde nye drinks er det bare med at prøve sig frem. Man har på forhånd en idé om hvad der kan smage godt sammen med energidrik, men med en STATE behøver man ikke tænke så meget over, hvad der passer sammen, STATE energidrik passer til de gængse alkoholtyper, der oftest bruges i drinks. Hvis du vil sætte ekstra liv i festen kan du lade dine gæster afprøve deres egne opskrifter på STATE drinks, så længe der er STATE energidrik nok kan festen holdes kørende til den lyse morgen, og endnu længere.

Afprøv de klassiske STATE drinks.

Du kan hurtigt blive festens centerpunkt, hvis du laver din egen bar og serverer drinks til dine venner og gæster. Har du drengene på besøg kan du sætte fut i selskabet ved at servere dem nogle ’Kællinger’, eller ’Just a Girl’ STATE drinks. Har du derimod en hyggeaften med pigerne kan du servere dem en ’Po Na Na’ eller en ’Vodka Energizer’, disse STATE drinks går rent ind hver gang, og med en STATE energidrik er der til to drinks i én.