Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i en god del år har piger i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver virkelig ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et ægtepar dage. Løsningen på hver og en disse daglige sysler og uheld er muligvis eyelash extensions, der findes flere teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv drømmer og opnå det resultat du drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang vedrørende måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. oftest vil man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få skabt eyelash extensions vil i først blive omhyggeligt guidet gennem de mange potentieller, der findes forskellige længder, der tit skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok fuldkommen ufarligt og i og for sig utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangfoldig klienter falder i søvn, da dét er muligvis så afslappende, blot for at kunne vågne op og få øje på dét flotte resultat. enormt mange brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da det talrig placeringer går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, såfremt næppe i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, dersom man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen gratis nogen områder.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis det klart, at man drømmer at passe godt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med hver og en andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, hvis man ønsker at opnå det optimal mulige resultat. Når i efterlader salonen må du overhovedet ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er muligvis dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 år, så længe man næppe gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan du tilkøbe, når overhovedet ikke dét er med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man overhovedet ikke anvender olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan i jo utæmmet vælge lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du overhovedet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – egentlig anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. når i en aften burde til et større arrangement og drømmer at give jeres vipper ekstra så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, du burde kun huske at fjerne den før du går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, en hel del teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden gider bue smukt og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. enkelte folk udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

flere diverse børn piger og damer går op i deres look, et pænt ydre er muligvis dét ideelle visitkort, omend vedrørende man er muligvis i studie eller er midt i sin karriere. mangfoldig ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at det håbløst kan afregne sig, grunden for disse minder er oftest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. bundet af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige omkostninger, men når man skal fikse det op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de adskillig anderledes make-up ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét egentlig op. megen børn beslutter hver måned at handle 3-fem adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges sædler på make-up fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man lige her også op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der virkelig ikke falder af efter en dags tid og lige her er muligvis dét slet ikke hele tiden sikkert, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I i massevis år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er næsten sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme laver sig gældende når dagen er næsten sikkert slut, man behøver virkelig ikke anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dårligt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference