Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i megen år ejer kvinder i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er muligvis turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at handle forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et parforhold dage. Løsningen på alle disse månedlige sysler og forhindringer er nok eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv håber og opnå det resultat du drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang ifald måneden koncentrere dig vedrørende at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få ordnet eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de enormt mange potentialer, der findes diverse længder, der mest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt såfremt du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er muligvis fuldkommen ufarligt og ærlig talt utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, talløs kunder vælter i søvn, da det er nok så afstessende, blot for at kunne vågne op og opdage det pæne resultat. mangfoldig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,fem-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert besluttet ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da dét talrig steder går ud over påsætningstiden, når teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv vælte af, når ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man håber at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er muligvis fjernelsen gratis utallig områder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er det klart, at man drømmer at passe dårligt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, forudsat man ønsker at opnå det optimal mulige resultat. Når i forlader salonen må i næppe træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. det er dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 uger, så længe man overhovedet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan i tilkøbe, hvis næppe dét er med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man slet ikke bruger olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan i jo frit vælge lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i overhovedet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i grunden anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. om du en aften burde til et større arrangement og ønsker at give dine vipper mere vildt meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal bare huske at fjerne den inden du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, enormt mange teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden gider bue nydeligt og samtidig give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. nogle personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

mangefold børn piger og kvinder går op i deres stil, et pænt ydre er helt sikkert dét perfekte visitkort, uanset om man er nok i studie eller er muligvis midt i sin karriere. rigelig ser på priserne for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan afbetale sig, grunden for disse tanker er næsten sikkert mest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. bundet af vedrørende man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende omkostninger, men dersom man skal fikse det op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de flere andre andre sminke ting, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét ærlig talt op. megen mænd vælger hver måned at købe 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes valuta på sminke fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke falder af efter en dags kvalitetstid og lige her er nok dét overhovedet ikke altid trygt, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man vildt meget, man modtager mere periode til sig selv og sine gøremål. I fleste år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tidsramme på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man bare inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når døgnet er næsten sikkert slut, man behøver ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference