Rengøring København – hvad skal man vælge?

Advarsel: Rengøring er vanedannende

Jeg har rigtig gode erfaringer, med at lade andre om rengøringen. Jeg kender dog til flere i mit netværk, som har været helt så heldige med deres rengøringsselskab, som jeg har. I sidste ende tror jeg at det kommer meget an på de forventninger som man har, hvad man ønsker at betale, samt selvfølgelig hvor pernitten som man selv er. Gør man derfor sit udvælgningsarbejde arbejde godt nok, er jeg overbevist om at man kan finde god rengøring i København lige her, som kan opfylde ens forventninger. Eneste ulempe som jeg har oplevet, er at rengøring er stærkt vanedannende. Jeg kunne i hvert fald ikke tænke mig at undvære min rengøringsassistent!

Rengøringsfirma eller ansat?

Første ting som du skal tage stilling til, er hvorvidt at du ønsker selv at finde en rengøringsassistent, eller om du vil benytte et firma til opgaven. Uanset om dit valg måtte falde på det ene eller andet, vil jeg ikke anbefale dig at købe din rengøring sort. Den slags er som bekendt ulovligt, og er tilmed meget risikobetonet. Mit valg fladt på et københavnsk rengøringsselskab, da jeg følte at sikkerheden her var bedre, end hvad jeg kunne få ved at finde en rengøringsassistent selv. Således er jeg dækket af deres forsikring, hvis et uheld skulle ske – rengøringsassistenter er jo trods alt også mennesker der fejler fra tid til anden. Der findes jo efterhånden mange rengøringsselskaber i København, hvorfor at konkurrencen i København også er rigtig høj. For mig betyder det, at priserne er noget lavere, end hvad jeg egentlig havde forventet. Helt konkret giver jeg blot 1150 kroner om måneden, for rengøring af to omgange. Det dækker såvel rengøringsmidler som arbejdsløn og transport. Min lejlighed er på 74 kvadratmeter, blot så du selv kan se prislejet.