iPhone 7 gør sin entré

Man kan i dag ikke vandre forbi en telefonbutik i dag uden at få øje på en af de mange farverige iPhone 7. Den er med sin lancering i efteråret 2016 udkommet i fem forskellige farver. Heriblandt to nuancer af sort, hvor den ene har en blank overflade, mens den anden har en mat finish. Den nye smartphone er som sin forgænger udarbejdet i glas og aluminium, der sikrer flot design og robusthed. Skærmen er lavet af HD retina. Den er udviklet til at give et bedre og mere farverigt billede. På den måde får man en god oplevelse. Både når man ser billeder og film i dagens løb, men også når man skriver tekstbeskeder og mails. Og selv hvis man sender mange af disse i løbet af en dag, skal man ikke gru, hvis man ikke har sin oplader i nærheden. Med den nye iPhone 7 er der fokuseret på, at batteritiden skal være lang. Derfor holder batteriet i denne væsentligt længere end hos dens forgængere.

Mange nye funktioner med iPhone 7

iphone 7Mange har kendskab til den evindelige frustration, der opstår, når ledningen til høretelefonerne har leget kluddermutter i lommen. Dette problem er fortid med iPhone 7. Som den første af sin slags udkommer den uden indgang til høretelefoner. I stedet kan man benytte praktiske trådløse høretelefoner, når man vil høre musik, radio eller noget tredje.
Foruden ydre forbedringer, byder telefonen også på indre forbedringer. Telefonens styresystem tilbyder en række nye funktioner. Blandt andet har man muligheden for at personliggøre sine tekstbeskeder med talebobler, personlige tegninger og meget andet. Dette har til formål at give brugeren mulighed for at sende unikke beskeder afsted.
Touch-systemet er også opgraderet. Nu kan man med lette tryk på skærmen få hurtig adgang til apps og funktioner. Med 3D touch-systemet forsøger producenten af gøre brugeroplevelsen hurtig og overskuelig. Det er, hvad enten du swiper, scroller eller trykker.

Forevig dine mange minder med iPhone 7

Blændende billeder, bedre blitz og bredere farveområder også i højsæde i iPhone 7. Med optisk billedstabilisering kan man uden at være uddannet fotograf skyde skarpe billeder med sin telefon. Også selvom man er i bevægelse. Med en indbygget sensor sørger telefonens kamera for at stabilisere, så dine billeder aldrig bliver slørede. Af og til oplever man noget mindeværdigt efter solens nedgang. Her kan det være problematisk at tage gode billeder, fordi lysets tilstedeværelse er beskedent. Også dette gør telefonen op med. Med en forbedret blændeåbning bliver der lukket mere lys ind, hvilket også forbedrer billedkvaliteten betydeligt. Netop dette bidrager den udviklede blitz også til. Med den nye telefon kan man med forhøjet kvalitet forevige sine minder. Netop ”minder” er navnet på en funktion i telefonen. Med en særlig søgeteknologi er det muligt for telefonen at omdanne en billedrække til album og film. Dette gør det let og overskueligt at vende tilbage til billedskønne begivenheder og smukke minder. Alt sammen foregår på Retina HD-skærmen, der sikrer at ingen detaljer bliver udeladt. Personlige og unikke oplevelser er altså i højsæde med den nye iPhone 7, det nye håb fra Apple.