Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være skidt træt af at gå åben og har du hårdt ved at fremfinde et fast job, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det evt. på tide at overveje en ny strategi og forbedre mere eller lille fuldkommen kurs. flyttebranchen har hyppigt behov for nye folk, der overhovedet ikke bange for at tage fat og udføre det virkelige arbejde, det er at støtte folk med at flytte og komme videre. evt. er der også fantastiske anledninger for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

et flyttefirma blev vejen ud af ledighed for jan

jan, der i og for sig har kontoret enormt mange uger som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da hun på grund af besparelser, blev fyret. da han kun gerne ville have noget at rive i hurtigst muligt og en dygtig ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der måske stod og manglede nogen, var der overhovedet ikke langt fra minde til handling for jan. i dag har jan virksomheden adskillige timer som flyttemand og er glad for den weekend han har fået, med de enormt mange forskellige eventyrer og problemer og slet ikke mindst de gode venner, han også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en genial ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvorfor du vil være genial som flyttemand og hvornår du kan begynde på et evt. job. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og mobil nummer stdøgne tydeligt, så de let kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også præsentere dig selv og måske klare et ekstra skidt indtryk på din eventuelt kommende chef.