Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være dårligt træt af at løbe ledig og har du hårdt ved at fremfinde et fast job, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det måske på tide at tænke en ny strategi og ændre mere eller småt fuldstændig kurs. flyttebranchen har mest brug for nye folk, der virkelig ikke bange for at tage fat og udføre det rigtige arbejde, det er at hjælpe folk med at flytte og komme videre. måske er der også fantastiske alternativer for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

flytning københavn 3

et flyttefirma blev stien ud af ledighed for jan

jan, der i og for sig har arbejdet mange timer som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da hun på grund af besparelser, blev fyret. da hun bare gerne ville have noget at rive i hurtigst sandsyneligt og en fantastisk ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der måske stod og manglede nogen, var der slet ikke langt fra minde til handling for jan. i døgn har jan arbejdet endnu flere år som flyttemand og er sindssyg for den hverdag han har fået, med de mange adskillige eventyrer og udfordringer og ikke mindst de fantastiske venner, han også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en genial ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvorfor du vil være genial som flyttemand og hvornår du kan begynde på et evt. arbejde. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og mobil nummer stuger tydeligt, så de nemt kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også præsentere dig selv og måske klare et flere dårligt påvirkning på din eventuelt kommende chef.