Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være fantastisk træt af at gå åben og har du hårdt ved at fremfinde et fast job, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det evt. på tide at tænke en flot strategi og forbedre mere eller småt fuldkommen kurs. flyttebranchen har oftest brug for nye mennesker, der slet ikke bange for at tage fat og udføre det virkelige jobbet, det er at hjælpe mennesker med at flytte og komme videre. evt. er der også gode fremtidsperspektiver for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

flytning københavn 3

et flyttefirma blev vejen ud af ledighed for jan

jan, der ærlig talt har kontoret enormt mange uger som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da han på grund af besparelser, blev fyret. da hun kun gerne ville have noget at rive i hurtigst muligt og en genial ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der evt. stod og manglede nogen, var der slet ikke langt fra minde til handling for jan. i dag har jan jobbet adskillige uger som flyttemand og er vild for den hverdag hun har fået, med de fleste forskellige eventyrer og problemer og overhovedet ikke mindst de fantastiske venner, han også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en genial ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvordan du vil være super som flyttemand og hvorndage du kan starte på et evt. arbejde. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og telefon nummer står tydeligt, så de nemt kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også vise dig selv og evt. klare et flere fantastisk påvirkning på din eventuelt kommende chef.