Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være godt træt af at gå tilgængelig og har du stramt ved at fremfinde et fast job, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det evt. på tide at tænke en moderne strategi og ændre mere eller små pludselig kurs. flyttebranchen har tit brug for friske folk, der ikke bange for at tage fat og udføre det virkelige erhverv, det er at hjælpe personer med at flytte og komme videre. måske er der også gode perspektiver for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

flytning københavn 3

et flyttefirma blev stien ud af ledighed for jan

jan, der dybest set har virksomheden fleste timer som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da hun på årsag af besparelser, blev fyret. da hun kun gerne ville have noget at rive i hurtigst sandsyneligt og en genial ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der evt. stod og manglede nogen, var der overhovedet ikke langt fra tanke til handling for jan. i døgn har jan virksomheden endnu flere dage som flyttemand og er sindssyg for den weekend hun har fået, med de mange anderledes eventyrer og situationer og slet ikke mindst de dejlige kammerater, hun også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en fantastisk ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvordan du vil være dygtig som flyttemand og hvorntimer du kan begynde på et evt. arbejde. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og telefon nummer står tydeligt, så de let kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også vise dig selv og evt. klare et flere fantastisk påvirkning på din eventuelt kommende chef.