Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være nyttigt træt af at løbe tilgængelig og har du svært ved at fremfinde et fast job, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det evt. på tide at overveje en gammel strategi og ændre mere eller småt drastisk kurs. flyttebranchen har ofte brug for friske mennesker, der overhovedet ikke bange for at tage fat og udføre det virkelige erhverv, det er at støtte personer med at flytte og komme videre. måske er der også gode fremtidsudsigter for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

et flyttefirma blev stien ud af ledighed for jan

jan, der ærlig talt har kontoret mange uger som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da han på årsag af besparelser, blev fyret. da hun kun gerne ville have noget at rive i hurtigst muligt og en dygtig ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der evt. stod og manglede nogen, var der overhovedet ikke langt fra minde til handling for jan. i dag har jan kontoret adskillige uger som flyttemand og er glad for den weekend han har fået, med de mange anderledes oplevelser og situationer og slet ikke mindst de dejlige kammerater, hun også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en god ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvorfor du vil være genial som flyttemand og hvorntimer du kan starte på et evt. arbejde. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og telefon nummer står tydeligt, så de let kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også vise dig selv og måske lave et ekstra fantastisk indtryk på din eventuelt kommende chef.