Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være godt træt af at løbe åben og har du stramt ved at finde et fast arbejde, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det måske på tide at tænke en moderne strategi og forbedre mere eller små uventet kurs. flyttebranchen har mest brug for friske folk, der slet ikke bange for at tage fat og udføre det virkelige erhverv, det er at hjælpe folk med at flytte og komme videre. måske er der også fantastiske alternativer for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

flytning københavn 3

et flyttefirma blev stien ud af ledighed for jan

jan, der i grunden har arbejdet enormt mange dage som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da han på grund af besparelser, blev fyret. da han kun gerne ville have noget at rive i hurtigst sandsyneligt og en fantastisk ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der måske stod og manglede nogen, var der overhovedet ikke langt fra tanke til handling for jan. i døgn har jan virksomheden adskillige timer som flyttemand og er sindssyg for den weekend han har fået, med de fleste anderledes oplevelser og situationer og slet ikke mindst de dejlige kammerater, han også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en dygtig ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvordan du vil være fantastisk som flyttemand og hvornår du kan begynde på et evt. arbejde. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og mobil nummer sttimer tydeligt, så de let kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også vise dig selv og måske klare et mere skidt indtryk på din eventuelt kommende chef.