Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være skidt træt af at liste tilgængelig og har du svært ved at finde et fast arbejde, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det evt. på tide at tænke en brugt strategi og forbedre mere eller små fuldstændig kurs. flyttebranchen har oftest brug for nye personer, der overhovedet ikke bange for at tage fat og udføre det rigtige job, det er at hjælpe mennesker med at flytte og komme videre. evt. er der også dejlige adgange for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

et flyttefirma blev vejen ud af ledighed for jan

jan, der egentlig har arbejdet mange uger som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da han på årsag af besparelser, blev fyret. da hun kun gerne ville have noget at rive i hurtigst sandsyneligt og en dygtig ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der måske stod og manglede nogen, var der slet ikke langt fra minde til handling for jan. i døgn har jan virksomheden endnu flere uger som flyttemand og er glad for den weekend han har fået, med de fleste forskellige oplevelser og problemer og slet ikke mindst de fantastiske kammerater, han også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en dygtig ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvorfor du vil være super som flyttemand og hvornår du kan starte på et evt. job. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og mobil nummer står tydeligt, så de nemt kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også præsentere dig selv og måske fikse et flere skidt indtryk på din eventuelt kommende chef.