Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være fantastisk træt af at løbe tilgængelig og har du svært ved at finde et fast arbejde, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det evt. på tide at overveje en flot strategi og ændre mere eller småt pludselig kurs. flyttebranchen har oftest behov for nye personer, der slet ikke bange for at tage fat og udføre det virkelige job, det er at støtte personer med at flytte og komme videre. evt. er der også gode fremtidsudsigter for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

et flyttefirma blev vejen ud af ledighed for jan

jan, der alt andet lige har arbejdet enormt mange timer som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da han på årsag af besparelser, blev fyret. da hun bare gerne ville have noget at rive i hurtigst muligt og en fantastisk ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der evt. stod og manglede nogen, var der overhovedet ikke langt fra tanke til handling for jan. i dag har jan kontoret flere år som flyttemand og er glad for den hverdag han har fået, med de fleste andre eventyrer og forhindringer og slet ikke mindst de dejlige kammerater, han også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en super ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvorfor du vil være god som flyttemand og hvorntimer du kan starte på et evt. arbejde. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og mobil nummer står tydeligt, så de let kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også vise dig selv og måske klare et mere fantastisk påvirkning på din eventuelt kommende chef.