Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være nyttigt træt af at liste tilgængelig og har du hårdt ved at fremfinde et fast arbejde, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det evt. på tide at tænke en ny strategi og ændre mere eller små pludselig kurs. flyttebranchen har tit brug for friske mennesker, der virkelig ikke bange for at tage fat og udføre det reelle jobbet, det er at hjælpe folk med at flytte og komme videre. evt. er der også fantastiske fremtidsudsigter for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

et flyttefirma blev vejen ud af ledighed for jan

jan, der i grunden har erhvervet fleste timer som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da hun på grund af besparelser, blev fyret. da han bare gerne ville have noget at rive i hurtigst sandsyneligt og en god ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der evt. stod og manglede nogen, var der slet ikke langt fra tanke til handling for jan. i døgn har jan erhvervet flere dage som flyttemand og er vild for den hverdag hun har fået, med de mange andre oplevelser og problemer og ikke mindst de fantastiske kammerater, han også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en dygtig ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvordan du vil være super som flyttemand og hvornuger du kan begynde på et evt. arbejde. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og telefon nummer stdage tydeligt, så de let kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også præsentere dig selv og evt. gøre et ekstra godt indtryk på din eventuelt kommende chef.