Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være godt træt af at løbe ledig og har du hårdt ved at finde et fast job, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det måske på tide at overveje en anderledes strategi og skifte mere eller lille drastisk kurs. flyttebranchen har ofte behov for friske personer, der virkelig ikke bange for at tage fat og udføre det reelle jobbet, det er at hjælpe personer med at flytte og komme videre. evt. er der også dejlige potentialer for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

flytning københavn 3

et flyttefirma blev stien ud af ledighed for jan

jan, der dybest set har arbejdet enormt mange dage som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da han på årsag af besparelser, blev fyret. da hun kun gerne ville have noget at rive i hurtigst muligt og en fantastisk ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der evt. stod og manglede nogen, var der ikke langt fra tanke til handling for jan. i dag har jan jobbet flere uger som flyttemand og er sindssyg for den weekend hun har fået, med de fleste forskellige eventyrer og udfordringer og slet ikke mindst de fantastiske venner, hun også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en fantastisk ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvordan du vil være dygtig som flyttemand og hvornuger du kan begynde på et evt. arbejde. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og mobil nummer stdage tydeligt, så de let kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også præsentere dig selv og evt. håndtere et mere fantastisk indtryk på din eventuelt kommende chef.