Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være dårligt træt af at liste tilgængelig og har du hårdt ved at finde et fast job, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det måske på tide at tænke en brugt strategi og forandre mere eller lavere fuldkommen kurs. flyttebranchen har oftest behov for friske personer, der slet ikke bange for at tage fat og udføre det ægte erhverv, det er at støtte folk med at flytte og komme videre. evt. er der også dejlige potentieller for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

flytning københavn 3

et flyttefirma blev stien ud af ledighed for jan

jan, der ærlig talt har jobbet fleste uger som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da han på årsag af besparelser, blev fyret. da han kun gerne ville have noget at rive i hurtigst muligt og en genial ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der måske stod og manglede nogen, var der ikke langt fra minde til handling for jan. i døgn har jan jobbet flere år som flyttemand og er glad for den weekend han har fået, med de enormt mange andre eventyrer og udfordringer og ikke mindst de gode kammerater, hun også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en dygtig ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvorfor du vil være god som flyttemand og hvorndøgne du kan starte på et evt. arbejde. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og telefon nummer sttimer tydeligt, så de let kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også vise dig selv og evt. klare et mere fantastisk indtryk på din eventuelt kommende chef.