Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være godt træt af at løbe tilgængelig og har du hårdt ved at fremfinde et fast arbejde, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det måske på tide at tænke en ny strategi og ændre mere eller småt uventet kurs. flyttebranchen har ofte behov for friske mennesker, der slet ikke bange for at tage fat og udføre det ægte job, det er at hjælpe mennesker med at flytte og komme videre. evt. er der også dejlige potentieller for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

et flyttefirma blev stien ud af ledighed for jan

jan, der i grunden har virksomheden mange år som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da hun på årsag af besparelser, blev fyret. da han kun gerne ville have noget at rive i hurtigst sandsyneligt og en god ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der måske stod og manglede nogen, var der overhovedet ikke langt fra tanke til handling for jan. i døgn har jan virksomheden adskillige uger som flyttemand og er glad for den weekend han har fået, med de fleste andre eventyrer og forhindringer og slet ikke mindst de fantastiske kammerater, hun også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en genial ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvordan du vil være dygtig som flyttemand og hvornuger du kan begynde på et evt. job. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og mobil nummer stdage tydeligt, så de let kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også præsentere dig selv og måske gøre et ekstra godt indtryk på din eventuelt kommende chef.