Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være skidt træt af at gå tilgængelig og har du hårdt ved at fremfinde et fast job, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det måske på tide at tænke en brugt strategi og forbedre mere eller lavere fuldstændig kurs. flyttebranchen har oftest behov for friske mennesker, der slet ikke bange for at tage fat og udføre det reelle virksomhed, det er at hjælpe mennesker med at flytte og komme videre. måske er der også gode chancer for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

flytning københavn 3

et flyttefirma blev vejen ud af ledighed for jan

jan, der ærlig talt har jobbet enormt mange uger som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da hun på grund af besparelser, blev fyret. da han kun gerne ville have noget at rive i hurtigst muligt og en super ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der evt. stod og manglede nogen, var der slet ikke langt fra tanke til handling for jan. i døgn har jan jobbet endnu flere timer som flyttemand og er sindssyg for den weekend han har fået, med de mange adskillige eventyrer og situationer og virkelig ikke mindst de gode kammerater, hun også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en super ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvordan du vil være genial som flyttemand og hvornår du kan begynde på et evt. job. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og telefon nummer står tydeligt, så de let kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også vise dig selv og måske håndtere et ekstra godt påvirkning på din eventuelt kommende chef.