Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være nyttigt træt af at liste tilgængelig og har du svært ved at finde et fast job, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det måske på tide at tænke en gammel strategi og ændre mere eller små drastisk kurs. flyttebranchen har hyppigt brug for nye mennesker, der overhovedet ikke bange for at tage fat og udføre det virkelige virksomhed, det er at støtte folk med at flytte og komme videre. evt. er der også gode lejligheder for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

et flyttefirma blev vejen ud af ledighed for jan

jan, der egentlig har kontoret mange timer som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da hun på årsag af besparelser, blev fyret. da hun kun gerne ville have noget at rive i hurtigst sandsyneligt og en fantastisk ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der måske stod og manglede nogen, var der overhovedet ikke langt fra tanke til handling for jan. i døgn har jan kontoret endnu flere dage som flyttemand og er sindssyg for den hverdag han har fået, med de enormt mange anderledes oplevelser og situationer og overhovedet ikke mindst de gode venner, hun også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en super ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvorfor du vil være fantastisk som flyttemand og hvornår du kan starte på et evt. job. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og telefon nummer stdøgne tydeligt, så de nemt kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også vise dig selv og måske fikse et mere nyttigt påvirkning på din eventuelt kommende chef.