Har du overvejet et job i et flyttefirma?


er du ved at være dårligt træt af at løbe ledig og har du svært ved at fremfinde et fast arbejde, der passer til lige dine kvalifikationer og interesser? så er det måske på tide at tænke en flot strategi og skifte mere eller mindre pludselig kurs. flyttebranchen har tit behov for friske personer, der virkelig ikke bange for at tage fat og udføre det ægte erhverv, det er at støtte personer med at flytte og komme videre. måske er der også gode fremtidsperspektiver for, at du kan få et ansættelse her og komme ud af din arbejdsløshed hurtigt.

flytning københavn 3

et flyttefirma blev stien ud af ledighed for jan

jan, der i og for sig har virksomheden enormt mange uger som arbejdsmand i byggebranchen, er vant til at stå tidligt op og knokle. det kom som lidt af et chok, da hun på grund af besparelser, blev fyret. da hun bare gerne ville have noget at rive i hurtigst muligt og en god ven foreslog at søge ind i hos et lokalt flyttefirma, der evt. stod og manglede nogen, var der overhovedet ikke langt fra tanke til handling for jan. i dag har jan erhvervet endnu flere uger som flyttemand og er sindssyg for den weekend hun har fået, med de mange diverse eventyrer og forhindringer og overhovedet ikke mindst de fantastiske venner, hun også har fået som sidegevinst ved jobskiftet.

sådan skriver du en god ansøgning til et flyttefirma

skriv kort og ærligt om dig selv. forklar hvordan du vil være dygtig som flyttemand og hvornår du kan starte på et evt. arbejde. sørg for, at dine kontaktinformationer, mailadresse og telefon nummer stdage tydeligt, så de nemt kan få fat på dig. tag gerne ud og aflevere ansøgningen personligt, så kan du også præsentere dig selv og evt. ordne et mere nyttigt påvirkning på din eventuelt kommende chef.